Queraltó on-line: Suport a través d'Internet per als nostres alumnes

Així Treballem

Escola d'Anglès per a nens, joves i adults
Vilafranca del Penedès

Ensenyament de la llengua anglesa

A l’acadèmia English Queraltó ensenyem la llengua anglesa. Ensenyem a escoltar i per tant a entendre. Ensenyem a parlar i a escriure amb la mateixa importància. Els estudiants aprenen la llengua anglesa parlant, escoltant i evidentment coneixent la gramàtica.

Ara per ara, comencem a ensenyar l’anglès a nens i nenes a partir dels 8 anys. En aquesta edat comencen a aprendre vocabulari bàsic, alguns verbs, aprenen a deletrejar i a dir algunes frases. És una introducció a l’anglès.

En el seu segon any amb nosaltres ja poden treure’s el seu primer certificat oficial de Cambridge, l’ Starters. Hi ha tres nivells: l’ Starters, el Movers i el Flyers.

Aquests exàmens són del tot opcionals. Es diuen Cambridge Young Learners English Tests (YLET). Els YLET s’han fet per offerir i estimular l’aprenentatge dels estudiants més joves, d’entre els 8 i 12 anys.

Aquests tests són un primer pas cap als propers exàmens del UCLES (com ara el KET i el PET), exàmens també de Cambridge però ja per gent jove i pels adults. Preparem també pel FCE i CAE.

A English Queraltó no ens oblidem dels més grandets. Tenim un parell de grups, un de “beginners” i un de nivell “intermediate”, dirigit als adults que vulguin donar una altra oportunitat a l’anglès, ja que sembla ser l’assignatura pendent per molts de nosaltres. Aquestes son classes ja més enfocades a la parla, sense oblidar, és clar, el vocabulari, els verbs i la gramàtica, també bàsics per a poder comunicar-se.