Queraltó on-line: Suport a través d'Internet per als nostres alumnes

Coneix-nos

Escola d'Anglès per a nens, joves i adults
Vilafranca del Penedès

Coneix l’Acadèmia a partir de nosaltres

Enslish Queraltó és una escola d’anglès creada per Mª Angels Queraltó i Mauri. És doncs qui va donar nom a la nostra escola.

Mª Angels Queraltó va néixer a Vilafranca del Penedès, l’any 1941. Va començar a donar classes el 1962,  i es va retirar de la seva docència l’any 2012.

La seva filla Rosa, llicenciada en Filologia anglesa per la Universitat de Barcelona, és qui segueix el seu llegat. La Rosa va néixer el 1973 i imparteix classes d’anglès des del 1990. Professora i directora de l’acadèmia, juntament amb quatre mestres més, prepara els estudiants pel Starters, Movers, Flyers, KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate of English) i CAE (Certificate of Advanced English).

Tots ens sentim molt orgullosos dels nostres estudiants. El percentatge d’alumnes aprovats als exàmens és de més d’un 98%.

Els nostres estudiants també han actuat a Cal Bolet a Vilafranca diverses obres de teatre (íntegrament en anglès) com “l’Aneguet d’or” o “Les robes de l’emperador” de Shakespeare.

També fem sortides a Anglaterra els estius . Estades en família durant tres setmanes per a que així puguin posar en pràctica totes les nocions apreses al llarg dels cursos. Totes elles han estat experiències importants per ells, pels seus pares i per nosaltres.

El que sempre hem volgut és que els nens i nenes, nois i noies, joves i no tan joves, gaudeixin de les classes d’anglès i tot el que les complementa, mentre aprenen aquesta llengua tan meravellosa, agraïda i, sobretot, tan important avui en dia.